mandag 8. august 2011

Specialen, Saga-mage, Lucky, Lova og besøk

Det har hendt litt av hvert siden sist, og jeg tenkte å ta en liten oppsummering her.

Siste helgen i Juli var det duket for den årlige Field Specialen i Sverige. Denne gangen var vi  Vårgårda på Tånga Hed. Et flott område med god plass og godt tilrettelagt for oss med hund. I år reiste jeg alene med Teo, da Johan måtte bli hjemme å passe Saga og hennes voksende mage.
I år var det faktisk 5 hunder med familier fra Norge med. Veldig koselig at flere nordmenn også bli med på dette arrangementet. Veldig hyggelig å treffe gamle og nye Field venner igjen!

Førstemann ut av "mine" var Lotta med Lukas (HaSaTy`s Brown Boy Superman). De stillte i Junirklassen og ble nummer to med HP og med i beste hannhund. (Uplassert her).
 Lotta og Lukas i ringen. SÅ DYKTIGE!!!!!


I championklassen var det min og Teo (NUCH HaSaTy`s Alfa Romeo) sin tur. Vi ble ikke plassert her, sammen med en hel del andre. En stor klasse med andre ord..
Teo med meg i ringen.

Må også ta med at Rocky (Winterbourne Italian Stallinon) som er far til Sagas ventende valper, vant åpen klasse!
Rocky i ringen.

Jeg fikk også lov til å stille Lova (HaSaTy`s Alfa Julia), som Madelene på kennel Maxfield hadde med. Veldig moro å få stille henne igjen. Dyktig var hun også. Vi ble plassert som nr. 2 i åpen klasse med HP, uplassert i beste tispe.
Lova og jeg i ringen.
Her i farta!
Lova ja. Hun har begynt å løpe nå og skal på "date" med Winterbourne Age of Aquarius "Lipton" og dersom alt går som vi håper, blir det nytt valpekull her ca uke 42!  Da Lipton er Liver Roan, kan det bli et fargerikt kull. Spennende tider er det i alle fall!!

Jeg kan også fortelle at Lucky (HaSaTy`s Armani) har flyttet til Sverige, nærmere bestemt til Dalarna til et ektepar med masse tid og kjærlighet. Her har han også fått seg en hundekompis, nemlig en Støver tispe på 9 år. Alt går supert, og han har det prima. Tusen takk til Margareta med familie som har tatt ham til seg og gitt ham et fantastisk hjem!!
Lucky med sin nye venninne i Dalarna.

Vi har også hatt besøk av Luna (HaSaTy`s Black Magic Woman) med sin familie fra Drammen. Luna er blitt en søt liten dame med masse fart ute og rolig og snill inne. Hun er sosial og trygg og veldig tålmodig.


Fineste Luna.

Avslutter med et bilde av Saga med stooor mage! Er veldig spennt på innholdet. Til helgen regner jeg med vi vet mer, så neste blogg blir nok en med valpebilder.
Saga (NUCH Winterbourne Dream Catcher) her ca en uke før fødsel.

5 kommentarer:

 1. Mycket att läsa om i dagens blogg!! Ser fram emot nästa - som handlar om valpar!!! :)

  SvarSlett
 2. Så kjekt at Lucky har fått ny heim!

  Elles var det stooor mange på Saga- blir spennande å sjå kva som gøymer seg i magen :-)

  Lukke til med fødsel!

  SvarSlett
 3. Kjekt å lesa om og sjå bilete frå helga i Sverige. Så spanande med Saga! Masse lukke til med fødselen :)

  SvarSlett
 4. Så spännande att få se vad som finns i den stora magen, ska bli så kul att få läsa valpblogg igen.

  SvarSlett
 5. väntar med spänning på vad som döljer sig i Sagas stora mage :0)
  va skönt att Lucky hittade ett nytt bra hem .

  var roligt att träffas igen på specialen :0)

  SvarSlett