tirsdag 26. oktober 2010

Tim trenger et nytt hjem!!

TIM SØKER NYTT HJEM!!

HJELP OSS Å FINNE ET NYTT HJEM TIL TIM!!!

Det er veldig trist, og jeg vat at dette er et tungt og vanskelig valg for Håvard Jeanett i Drøbak.
Her er litt mer info om Tim:
"Det er med tungt hjerte vi må finne et nytt hjem til vår gode venn Tim (HaSaTy`s Artic Blue), da vår datter dessverre reagerer allergisk på ham.
 
Tim er en 2,5 år gammel Field Spaniel hannhund, Blue Roan (sort og hvit)  – som den eneste blue roan fargede Field Spaniel i Norge!
 
Han er en glad og livlig hund som liker veldig godt å være ute og bruke nesen sin. Han elsker å løpe rundt å snuse og leke i all slags terreng uansett årstid. Spesielt glad i snøen om vinteren. Han elsker å bade og kan svømme rundt å kose seg i vannet. Innendørs er han stille og fredelig.
 
Vi har gått på flere kurs med Tim og han er trent opp til vanlig hverdagslydighet gjennom bl.a. valpekurs, grunnkurs, videregående kurs og miljø- og toleransekurs i regi av Oslo Hundeskole, Familiehunden og Hund i Sentrum. Han er også introdusert for klikkertrening og responderer best på leker og godbiter som belønning ved trening. Han er kun trent med positive metoder, og dette må også dem som overtar ham gjøre.
 
Han er flink å omgås andre hunder, både store og små, som han er nysgjerrig på, og liker å leke med. Han har aldri vært i noen konflikt med annen hund. Han bjeffer sjelden eller aldri på andre hunder, men gir av og til litt lyd fra seg når fremmede kommer på besøk. Tim har alltid vært glad i å kjøre bil og han legger seg til å sove med en gang bilen starter. Han er vant til å ligge i bur i bilen. Tim har bodd i Oslo, så han er vant til trafikk og trikk. Tim er vant til å gå i bånd, men drar litt når det er veldig mange interessante lukter rundt han.
 
 
Tim blir veldig knyttet til de han er glad i og er tillitsfull og leken. Tim er en hund som liker mye kos og ros og vil gjerne være med der familien hans er. Han er også vant til å være alene noen timer på dagtid. Han er glad i og tålmodig med barn, også små barn. Han er nysgjerrig på dem, men rolig og forsiktig både i lek og kosing med barn, når han er blitt kjent med dem. Tim er noe reservert mot dem han ikke kjenner og liker å få møte og hilse på fremmede på sine premisser. Blir han oversett og kan få snuse og bli litt kjent på egen hånd blir han etter hvert tillitsfull mot dem han ikke kjenner så godt. Han er ikke så glad i store folkemengder, da blir han usikker og utrygg.
 
Tim har også måttet amputere ca 7 cm av halen på grunn av et sår som ikke ville gro fordi han til stadighet slo det opp når han logret. Dette gjør at han ikke kan stilles på prøver eller utstillinger i Norge. Veterinærattest kan fremskaffes, dersom det er ønskelig. Han kan da stilles på prøver i f.eks. Sverige. Ellers er han frisk og rask og har tatt de vaksinene han skal ha. Han har også A-hofter og er øyenlyst uten anmerkning. Han er fra et kull med i alt 8 valper og alle søsknene lever i beste velgående og er friske og raske de også.
 
Vi håper med dette å finne en positiv og friluftsglad hundeeier, eller en familie som ønsker å ta i mot Tim som sitt nye familiemedlem.
 
Kontaktinformasjon for oss er:
 
Håvard S. Hansen, mob. 982 18 788 – haavard@acos.no
Jeanett Rudrud, mob. 48 28 70 55 – jeanett1@hotmail.no
 
Kontaktinformasjon for oppdretter, HaSaTy Kennel: Hilde Nielsen, mob. 977 29 459 - hilde.nielsen@kvamnet.no Se også hjemmesiden http://www.hasaty.com/ "

Jeg håper det er noen der ute som enten selv kan gi Tim et godt hjem, eller vet om noen som ønsker seg en flott turkammerat.
Ta kontakt med meg eller med eierne for mer informajon eller avtal møte et møte.

1 kommentar:

  1. Trist när hundar måste byta hem men det kan ju också bli väldigt bra!! Lycka till!!

    SvarSlett